Referencer


Kunderne kommer fra små og mellemstore virksomheder i Roskilde og omegn, og nedenstående er et udpluk af de mange spændende opgaver CD-data har løst siden 2005.

New Nordic Healthcare ApS 

CD-Data er ekstern IT afdeling igennem 15 år, hvor hovedopgaverne er drift af Linux og Microsoft servere og brugersupport, samt backup procedurer og sikre gennemførelse af disse.

 

 

Svedan har CD-Data som ekstern IT afdeling SVEDAN Industri Køleanlæg 

CD-Data fungerer som ekstern IT afdeling igennem 6-7 år, hvor hovedopgaverne er drift af exchange-server,  Microsoft servere og brugersupport til kundens softwareprogrammer.

 

 

    Tandlægerne i Bredgade

CD-Data er ekstern IT afdeling med både Server- og Brugersupport.

 

    helsam koegeHelsam Køge afdeling og Helsingør afdeling

CD-Data er Hard- og  Software supporter og specifikt omkring at sørge for at  kasseterminal og webshop-ordre tilknyttet helsegrossisten.dk

 

Wireless-data

CD-Data har et veludbygget samarbejde med Wireless data omkring opsætning af forskellige netværksløsninger, indkøb af Hardware og Software.

 

Private kunder

Derudover har CD-Data også private kunder, der  enten skal have nyt Hardware og overført data til en ny computer eller opsat trådløst netværk og have hjælp til sikker opsætning. Oftest løses kundens udfordringer vha fjernsupport.