IT support – virksomheder


Har du brug for IT support i din virksomhed?

så kan CD-data hjælpe.

Du slipper for bekymringerne og får hurtig, effektiv og personlig hjælp fra CD-data.

firmasupport1

CD-data har stor erfaring med  IT support af mindre og mellemstore virksomheder, både onsite support,  online support og som kompetent service ordning, hvor i får besøg af jeres faste konsulent med jævne mellemrum, afhængigt af jeres behov.

Sikkerhed

Vi bliver ofte tilkaldt i forbindelse med et nedbrud enten af en hardware-del eller efter et virus angreb.  Her sørger vi for at i kommer op og køre, så hurtigt som muligt og med et minimalt datatab.

Efterfølgende sørger vi så vidt muligt for at minimere risikoen for at det gentager sig:

  • Enten ved opsætning af en hensigtsmæssig Backup strategi, både internt og eksternt i form af en online backupløsning på en sikret server uden for huset.
  • Eller vi kan være behjælpelige med en opgradering, opdatering og opsætning af maskinparkens hard-og software, både på arbejdstation, server og netværksiden.

IT afdeling

Vi kan fungere som jeres IT-afdeling, hvor I ringer når i har brug for os eller det kunne også være at I i en periode havde brug for ekstra hjælp til jeres egen interne IT afdeling, når det faste personale  er travlt optaget af andre opgaver.

Hvad enten det drejer sig om Windows, Linux eller Mac support så kan CD-Data hjælpe og har desuden erfaring med drift  og opsætning af flg.

  • Linux Distributioner: Linux klienter/server / SME-Server
  • Unix (Linux) servere med bla. Web (www) Webmail samt ftp server
  • Netværk med Microsoft Windows 2016  /2019 /2021 Server.
  • Netværk mellem Microsoft Windows og Linux

Kontakt os og fortæl os om din IT udfordring.